Tel.: +421 907 632 358

RealSoft WEB Web s inzerátmi nehnuteľností zo systému RealSoft!
Web do 24 hodín Vytvorte si portfólio inzerátov s webom už do 24 hodín!

kunareality- Exkluzívny 2 izbový byt rezidencia Plato- Levice

Cena: 170 000,00 €
Kraj:Nitriansky kraj
Okres:Levice
Obec:Levice
Ulica:Levice
Kategória:Byty
Druh:2 izbový byt
Úžitková plocha:60 m2
Stav objektu:novostavba
Poschodie:0 / 0
Energ. certifikát:A
 
ID inzerátu:320

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Túžite po nadštandardnom bývaní v Leviciach alebo hľadáte výhodnú investičnú nehnuteľnosť na prenájom? Máme pre vás exkluzívny 2-izbový byt, ktorý vás očarí pokojnou atmosférou, súkromím a nádherným výhľadom.

Byt sa nachádza v tichom prostredí a je krásne presvetlený, s priestrannou krytou terasou, ktorá je obložená drevom. Dispozícia bytu zahŕňa predsieň, modernú kuchyňu spojenú s obývacou izbou, z ktorej máte priamy prístup na terasu. Ďalšia izba slúži ako spálňa, ktorá tiež umožňuje výstup na terasu. Pri spálni sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom. V technickej miestnosti je toaleta a nájdete tu vstavaný šatník a priestor pre práčku a sušičku.

Byt je vybavený modernými prvkami ako fasádne omietky v nadčasovej bielej farbe, kuchynskou linkou so vstavanými spotrebičmi značky Whirlpool, tromi vstavanými šatníkmi, klimatizáciou, elektronickými žalúziami a bezpečnostnými dverami.

K bytu prislúchajú dve parkovacie miesta v podzemnej garáži, kde máte možnosť uskladniť pneumatiky alebo iné predmety. Súčasťou je aj pivnica, ktorá poskytuje ďalší úložný priestor. Bytovka je vybavená upratovacou službou, bezpečnostným kamerovým systémom a bezbariérovým prístupom, čo je ideálne napríklad pre rodinu s kočíkom.

Byt sa predáva vrátane vstavaného nábytku (kuchyňa, šatníky) a vstavaných spotrebičov.
Rozloha je 52,1m2, terasa má 7,7m2
Neváhajte a dohodnite si obhliadku.

Kontaktujte nás radi vám pomôžeme, viac informácii na obhliadke (poradenstvo, inzercia). pri kúpe vám zabezpečíme kompletný servis cez spracovanie zmlúv, prevod nehnuteľnosti, vybavenie HÚ, zabezpečenie súdneho znalca, geodeta.

Maklér:

makler
Maklér:Miroslav Kuna
Telefón:0907632358
E-mail:kunareality-ZVNC-gmail.com

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Vyhľadávanie nehnuteľností
-
- m2